Tjänster

Vår personal är försäkrad och har avtalsmässiga löner, så du kan känna dig trygg när du anlitar oss. Vi städar miljövänligt och försöker minska våra koldioxidutsläpp genom att minimera bilanvändande samt byta ut gamla bilar mot nya som drivs med el HVO100.

Vardagsstädning

Regelbunden städning. I samband med vardagsstädning så kan vi även hjälpa till med tvätt & strykning. I vår hemstädning så erbjuder vi bland annat vardagsstädning varje, varannan, var tredje, eller var fjärde vecka.

» Läs mer om vardagsstädning

Storstädning

En genomgående grundstädning där vi går igenom hela huset/lägenheten från golv till tak. Vi kan samtidigt fräscha upp och styla din bostad inför en försäljning.

» Läs mer om storstädning

Visningsstädning

Inför en visning vill man fräscha upp bostaden. Det är en blandning mellan vardagsstädning och storstädning och kan inkludera fönsterputs. Vi kan också styla bostaden inför visningen.

» Läs mer om visningsstädning

Fönsterputs

Vi kan putsa fönster av alla de slag, höga och låga, smala och breda. Välkommen med din förfrågan.

» Läs mer om fönsterputs

Röjning

Vi hjälper dig att röja vind och källare. Är trädgården igenväxt? Vi hjälper dig!

» Läs mer om röjning

Flytthjälp

Hjälp med packning och transport i samband med flytt inom Gotland. Vi kör också till återvinningen med skräp och gamla möbler.

» Läs mer om flytthjälp

Flyttstädning

Vi utför grovstädning i form av fönsterputs, rengöring av spis, kyl&frys, avfrostning etc. Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer gällande flyttstädning och givetvis gäller nöjdkundgaranti.

» Läs mer om flyttstädning

Enklare trädgårdsskötsel

Vi utför gräsklippning, lövkrattning, rabattrensning, rensning av hängrännor, häckansning med mera.

» Läs mer om enklare trädgårdsskötsel

Tillsyn vid uthyrning

Vi hjälper många uthyrare att städa deras objekt före, mellan och efter uthyrning. vi  kan även hjälpa till med nyckelservice och underhåll.

» Läs mer om tillsyn vid uthyrning

Stugservice

Med stugservice så kan vi ta på oss enklare renoveringar, tillsyn, slutstäd, höststädning, avstängning av vatten inför vintern m.m.

» Läs mer om stugservice

Företag och föreningar

Städning och vaktmästeri

Till mindre företag erbjuder vi vardagsstädning, fönsterputs, ansvar för inköp av förbrukningsmaterial (så att det t.ex. alltid finns toapapper och tvål), soptömning, byta glödlampor med mera.

» Läs mer om städning och vaktmästeri

Trappstädning

Vi utför trappstädning åt många bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter. Då städar vi entrén, trapporna, putsar fönster och ser till att tvättstugan och allmänutrymmena ser fräscha ut.

» Läs mer om trappstädning

Avtalsvillkor

» Se villkor för våra tjänster här.

Har du något annat önskemål?

Vi är väldigt flexibla. Kontakta oss och gör en förfrågan så kan vi säkert lösa dina behov!