Välkommen

Vi hjälper privatpersoner, mindre företag och föreningar med tjänster såsom hemstädning, flyttstädning, flytthjälp, fönsterputs, strykning, matlagning, vindsröjningar och mycket mer. Kom ihåg att Rut även gäller omsorgstjänster som att gå och handla och
enklare ärenden m.m

Klicka här för att läsa mer om vad vi kan göra för dig: Tjänster

Kära kunder,

Akka Hemservice utför ännu så länge städuppdrag som vanligt. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och är självklart noga med hygienrutiner. Personalen stannar hemma vid minsta förkylningssymptom och vi har dragit in personalmöten och resor till fastlandet.
Vi kan tyvärr inte städa hos kunder som är hemma p.g.a. förkylning och ber er därför vara uppmärksamma på detta och avboka i god tid.

Nu i Coronatider och även annars:
Kom ihåg att Rut gäller även omsorgstjänster som att gå och handla och enklare tjänster m.m.

God Hälsa önskar
Vi på Akka

stor-gotland

Intresserad av städhjälp?

Vad roligt att ni vill ha vår hjälp med städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete m.m. Fyll i denna intresseanmälan så återkommer vi till er så snart vi kan med en offert. Vi hjälper både privatpersoner, företag och föreningar.

Klicka på knappen för att starta

 

Vi lyssnar på kunden

– Vårt motto är ”som Du vill ha det”

Vi levererar hög kvalitet

– Inte bara första veckan utan alla veckor

Vi värnar om vår personal

– Vi betalar marknadsmässiga löner, vi erbjuder utbildning och vi strävar efter en god arbetsledning och ett gott kamratskap.

Vi värnar om miljön

– Vi använder miljövänligt städmaterial och medel samt undviker onödig bilanvändning.

Vi känner respekt

– För kunden, personalen och arbetsuppgiften.

Tveka inte att kontakta oss när du vill spara tid eller behöver avlastning. Vi finns på Gotland.

Vi hjälper dig så många timmar Du vill och så ofta Du vill.

Vinnare Clean Bright Awards

Vinnarna är nu utsedda i Clean Bright Awards där vår Andreas var nominerad till Årets arbetsledare.

Och vinnaren av Årets arbetsledare 2019 går också till just Andreas! Woooow! 😍 Vi på Akka är otroligt stolta över att ha Andreas hos oss. 🙌

Motiveringen lyder: ”Andreas började som timanställd när Akka Gotland startade 2012. Han hade inte städat professionellt tidigare, men visade sig ha stor talang för hemstädning. Nu efter sju år är han ansvarig för den dagliga verksamheten; populär hos kunder och för personal är han den självklara arbetsledaren. Telefonen går varm av sms och samtal när han håller 100 bollar i luften samtidigt. Utan honom stannar Akka. Han har utvecklats oerhört mycket dessa år, som städledare och människa. Han har ett engagemang och ett intresse för sitt jobb som är sällsynt.”

Stort grattis önskar vi på Akka! 🎉👏