Välkommen

Vi hjälper privatpersoner, mindre företag och föreningar med tjänster såsom hemstädning, flyttstädning, flytthjälp, fönsterputs, strykning, trädgårdsarbete, vindsröjningar och mycket mer. Kom ihåg att RUT även omfattar omsorgstjänster som att få hjälp att gå och handla och ta en promenad.


Intresserad av städhjälp?

Vad roligt att ni vill ha vår hjälp med städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete m.m. Fyll i denna intresseanmälan så återkommer vi till er så snart vi kan med en offert. Vi hjälper både privatpersoner, företag och föreningar.

Klicka på knappen för att starta

Vi lyssnar på kunden

– Vårt motto är ”som Du vill ha det”

Vi levererar hög kvalitet

– Inte bara första veckan utan alla veckor

Vi värnar om vår personal

– Vi betalar marknadsmässiga löner, vi erbjuder utbildning och vi strävar efter en god arbetsledning och ett gott kamratskap.

Vi värnar om miljön

– Vi använder miljövänligt städmaterial och medel samt undviker onödig bilanvändning.

Vi känner respekt

– För kunden, personalen och arbetsuppgiften.

Tveka inte att kontakta oss när du vill spara tid eller behöver avlastning. Vi finns på Gotland.

Vi hjälper dig så många timmar Du vill och så ofta Du vill.


Vinnare Clean Bright Awards

Vinnarna är nu utsedda i Clean Bright Awards där vår Andreas var nominerad till Årets arbetsledare.

Och vinnaren av Årets arbetsledare 2019 går också till just Andreas! Woooow! 😍 Vi på Akka är otroligt stolta över att ha Andreas hos oss. 🙌

Motiveringen lyder: ”Andreas började som timanställd när Akka Gotland startade 2012. Han hade inte städat professionellt tidigare, men visade sig ha stor talang för hemstädning. Nu efter sju år är han ansvarig för den dagliga verksamheten; populär hos kunder och för personal är han den självklara arbetsledaren. Telefonen går varm av sms och samtal när han håller 100 bollar i luften samtidigt. Utan honom stannar Akka. Han har utvecklats oerhört mycket dessa år, som städledare och människa. Han har ett engagemang och ett intresse för sitt jobb som är sällsynt.”

Stort grattis önskar vi på Akka! 🎉👏